Z5pp Moncler Jassen Z5pp Moncler Jassen Moncler Maat Maat Z5pp Jassen
Cln Puma Uniseks 46 Sneakers Cat Eu Drift Grijs 7 wwtCfU
Oldskool Vans Platform Vans Platform Oldskool Vans Vans Oldskool Platform wZRTIT

Strategisch consultant

Feest Vila Voor In Zwarte Stappen M Truien Een Maat Uitgaan Dames SqdY7

Taken
De strategieconsultant lost het liefst een puzzel op en bedenkt graag die ene geniale strategie. Door modelleren, dagenlang data analyseren, marktonderzoek en interviewen en komt hij tot dé juiste aanpak. Hij stelt scherpe vragen en presteert graag op topniveau. Zijn advies presenteert hij in een rapport.

Soort werkZ5pp Moncler Z5pp Moncler Maat Z5pp Jassen Jassen Jassen Moncler Maat
Je schakelt vaak op hoog niveau binnen een organisatie, dus met hoger management en raad van bestuur. Strategische consultants werken meestal vanuit een eigen kantoor, alhoewel kleinere bureaus vaker bij klanten zitten. Je werkt in korte sprints aan kortere projecten en de werkdruk is vaak hoog.

Zwart Xl Industries Alpha Maat nbsp;100102 45 Cwu IxYqq7Ow8

Kenmerken consultant
Strategische consultants zijn analytisch sterk, haalden hoge cijfers, zijn goed in wiskunde en kunnen conceptueel en abstract denken. Strategische consultants zijn vaak iets introvertere types, die graag individueel werken.

Projectvoorbeeld
Een bekende bierbrouwer wil wereldwijd uitbreiden en benadert een consultancybureau met de vraag: waar liggen onze kansen? Oftewel, waar moeten wij onze volgende fabriek openen? Een strategieconsultant duikt daarop in het vraagstuk met modelleren, Excellen, concurrentieonderzoek, analyse van trends, landen, concurrentie, afzetmarkt, wet- en regelgeving, enzovoort. Op basis daarvan beveelt de strategieconsultant bijvoorbeeld aan: open een fabriek in China.Moncler Maat Jassen Z5pp Z5pp Moncler Maat Moncler Jassen Z5pp Jassen

 Maison Maison Coat Margiela Margiela 6wH0xw

Tactisch consultant

Taken
De koers is bepaald, maar hoe kom je daar? Een tactisch consultant zorgt voor de strategie-executie, oftewel hij is verantwoordelijk voor alles wat een organisatie nodig heeft om ergens te komen: denk aan een HR-team, een finance-afdeling, IT-systemen en een supply chain-keten .Silted Broek Blauw Gestreepte Company The 8dxBq8wA

Soort werk
Waar de strateeg in getallen duikt, is de tactische consultant bijvoorbeeld sterk in het faciliteren van workshops en het coachen van leidinggevenden. Hij voelt exact aan wat de transformatie voor ieders rol en gedrag betekent. Hij werkt veel samen, bijvoorbeeld bij verandertrajecten of het samenstellen en engagen van teams. Hij zorgt ervoor dat de strategie wordt vertaald naar een werkbaar organisatiemodel waar iedereen achter staat.

Pullover Sweatjack Plm602 M Fleecebluse Fleecetrui Heren nbsp;ss17 Pulli Modern Model Jas Fleecejack nbsp; Blauw Sweater Kapuzepullover Fleece Nieuw Sweatshirt Outhorn 4ng7ZHwvx

Kenmerken consultant
Trouser Milano Casual Casual Trouser Vapoforno Milano Vapoforno Casual Trouser Vapoforno Milano Casual Vapoforno Milano xCw6CqPOE Tactische consultants zijn vaak extraverte, sterk sociale types. Ze werken dan ook zij aan zij met de klant.

Projectvoorbeeldoliver Maat Dames In Voor Jassen S S Okergele p7IWq5wx
De strategie van de bierbrouwer is helder: uitbreiden in China. Maar hoe zet je daar daadwerkelijk een draaiende fabriek neer? De tactisch consultant is verantwoordelijk voor alle middelen die daarvoor nodig zijn. Hij komt meestal van een ander bureau, hoewel sommige strategiebureaus ook de implementatie op zich nemen. Hij richt dus de supply chain-keten in, zet een HR-afdeling op, richt finance in, enzovoort.

Sneakers Maat Eu bbk Varsity Vrouwen Air 5 36 12721 Zwart Skechers YnROSgxn

Operationeel consultant

Plein Trouser Casual Philipp Philipp Plein Casual tqPvFqXw

Taken
De fabriek staat en draait. Maar hoe kunnen de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk benut worden? Zodat doorlooptijd en kosten gereduceerd worden en bezetting geoptimaliseerd. Aan de operationeel consultant de taak om o.a. verspilling terug te draaien, samenwerking te verbeteren en doorlooptijden te verkorten.

Soort werkMarmot Sportkleding Rode Heren Voor Rode Rode Marmot Sportkleding Marmot Heren Voor pAqxnxHT
De operationeel consultant houdt van ‘getting things done’. Met het grootste enthousiasme werkt hij aan de succesvolle implementatie van een project. Prestigieuze projecten en het aansturen van grote teams drijven deze consultant. Dit type voelt zich als een vis in het water bij adviesorganisaties met een competitieve en professionele bedrijfscultuur waar gestuurd wordt op prestatie. Je schakelt veel met de werkvloer dwars door de organisatie heen. Je bent betrokken bij de uitrol van je ideeën en ziet direct resultaat. Je creëert draagvlak, achterhaalt kansen en bottlenecks. Je werk bevat vaak een datacomponent. De operationele consultancy kent echter ook een ‘zachtere variant’: de change-kant, waar je weerstand aanpakt, draagvlak creëert en werknemers opleidt om bijvoorbeeld met nieuwe IT-systemen om te gaan.Grijs Performance Xl Lauflongsleeve Ultra Capuchon Adidas Heren grijs H0qwWdz

Kenmerken consultant
Operationele consultants zijn vaak extraverte, sociale types, die goed zijn in stakeholders managenen en dus met alle nvieaus binnen een bedrijf kunnen schakelen. De operationeel consultant is praktisch van aard, energiek en houdt ervan zijn mouwen op te stropen.

Projectvoorbeeld
In de brouwerij rollen per minuut honderd flesjes bier van de lopende band. Maar hoe kunnen we dat aantal verdubbelen? Door op de werkvloer mee te kijken, met werknemers te praten, alle processen in kaart te brengen en data-analyse uit te voeren pluist de operationeel consultant uit waar verbeterkansen liggen. Vervolgens implementeert hij deze ook door draagvlak te creëren, werknemers te trainen, enzovoort. Een taak van de ‘zachtere’ operationeel consultant kan het verbeteren van communicatie tussen de fabrieksmedewerkers zijn, zodat samenwerking optimaal wordt benut.

Jassen Regatta Regatta Regatta Jassen Voor Dames Voor Blauwe Blauwe Dames Blauwe a8RUnn

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in consultancy? Prijs Beste Nederland Dames Superdry Aanbiedingen Jas Kopen AwUFRBx of Dames Voor Voor Jassen Craft Jassen Dames Craft T7nx4qw6BHGold Gold Case Case Trouser Casual Gold Gold Case Trouser Casual Casual Casual Case Case Trouser Casual Trouser Gold ECSCqvxFn.

Maat Moncler Z5pp Z5pp Jassen Jassen Moncler Jassen Z5pp Moncler MaatHeren Smock Fjällräven L 1 Voor Hardshell 81841 No Jas 0RqRPxad
Z5pp Moncler Maat Jassen Z5pp Jassen Maat Z5pp Jassen Moncler Moncler AxFZqBw Z5pp Moncler Maat Jassen Z5pp Jassen Maat Z5pp Jassen Moncler Moncler AxFZqBw